23948sdkhjf

Ny vd för Fazer Bageri

Anette Rosengren blir ny vd för Fazer Bageri Sverige.
Anette Rosengren har utsetts till vd för Fazer Bageri Sverige från den 1 maj 2015. Hon efterträder Per Sandberg som efter 15 år som vd för Fazer Bageri Sverige valt att lämna Fazer för en ny utmaning utanför företaget.

Anette Rosengren har en lång bakgrund från snabbrörliga konsumentvaror, och har haft olika positioner på Unilever, Mondelez och Lantmännen och där varit ansvarig för varumärke och kommersiell utveckling, både i Sverige och internationellt. 2008 började Anette på Lantmännen och 2012 utsågs hon till vd för Lantmännen Doggy.

- Jag ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla Fazers bageriverksamhet i Sverige. Bröd är verkligen en intressant kategori och jag ser stor potential för Fazer att göra kategorin än mer intressant för konsumenterna, och möta konsumenternas stora intresse för bekväma, bra och goda livsmedel, säger Anette Rosengren i ett pressmeddelande.

I sin roll som vd för Fazer Bageri Sverige blir Anette Rosengren också medlem i ledningsgruppen för affärsområdet Fazer Bageri i Fazer-koncernen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095