23948sdkhjf

Livsmedelsverkets kompetenscentrum prisas

Livsmedelsverkets kompetenscentrum för måltider i vård, skola och omsorg fick föreningen Kost och närings utmärkelse ”Årets Granatäpple”.
Prisets syfte är att rikta ljuset mot särskilt förtjänstfulla insatser för de offentliga måltiderna.

- Det är jättekul att få denna utmärkelse! Att vi får den från Kost & Näring, som organiserar många av landets måltidchefer, är extra kul eftersom de är nyckelpersoner då det gäller fortsatt utveckling av de offentliga måltiderna i landet. Detta är en bekräftelse på att vårt målmedvetna arbete med att lyfta måltiderna ur ett helhetsperspektiv och att våga tänka nytt är uppskattat, säger Eva Sundberg, chef för Team Mat och måltider i ett pressmeddelande..

Livsmedelsverkets kompetenscentrum tog hem priset med följande motivering; ”För att sedan starten 2011 gått från klarhet till klarhet i rollen som en kunskapsbaserad, enande och progressiv kraft – till stöd och inspiration för landets alla kost- och måltidsverksamheter. Mycket har redan uppnåtts, men slaget är långt ifrån över. Vi ser fram emot att också fortsättningsvis stå sida vid sida med er i fighten för ännu bättre offentliga måltider.”

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096