23948sdkhjf

Ny vd för Svenska Foder

Den tidigare vd:n blir logistikdirektör i tyska bolaget HaGe Kiel.
Claudio Pelsen blir ny vd i Svenska Foder efter att Johan Nordenblad utsetts till logistikdirektör för det tyska bolaget HaGe Kiel. Samtidigt utses den tidigare divisionschefen för Lantmännen Lantbruk, Arne Rantzow, till ny vice vd.

Claudio Pelsen kommer att stå i spetsen för det strategiska arbetet med att utveckla den svenska lantbruksmarknaden och kommer att backas upp av Arne Rantzow, som har en lång och omfattande erfarenhet av svenskt lantbruk.

– Jag ser ett stort värde i att vi har en stark ledning i Svenska Foder. Den har vi tillskansat oss genom Claudio Pelsens långa erfarenhet inom DLG-koncernen och Arne Rantzows djupa insikter om den svenska marknaden. Tillsammans ser jag dem som en stark duo, som skall bibehålla konkurrenskraften i bolaget – till nytta för lantbruket och de svenska lantbrukarna, säger Kristian Hundebøll, styrelseordförande i Svenska Foder.

Per-Arne går på sin nya tjänst från och med den första augusti. Arne Rantzow börjar sin anställning den 1 juni 2015 och ser fram emot det nya arbetet på Svenska Foder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078