23948sdkhjf

Proreg i samarbete med instrumentjätte

Genom systerbolaget Safenic erbjuds nu utrustning från Techik på den skandinaviska marknaden.
Kinesiska Techik Instrument, med huvudkontor i Tyskland, är en av de största tillverkarna av utrustning övervakning och säkerhetskontroll för livsmedelsindustrin i Kina. Genom det nya samarbetet med Proreg, via systerbolaget Safenic, kommer utrustningen även finnas tillgänglig på den skandinaviska marknaden.

—Det nya samarbetet innebär först och främst att vi kan erbjuda våra befintliga kunder fler möjligheter till kvalitetssäkring. Vi jobbar för att erbjuda kunden helhetslösningar, och eftersom många kunder efterfrågar metalldetektorer eller röntgen så vill vi kunna erbjuda detta utöver vårt ordinarie sortiment. Därmed når vi en större målgrupp än den vi har idag, säger Anna-Carin Svensson, som jobbar med konsultativ försäljning på Proreg Control.

Proreg Control riktar sig även mot andra branscher men när det gäller livsmedelsindustrin är den främsta målgruppen producenter som använder sig av modified atmosphere packaging, MAP, vilket innebär att livsmedlen packas med skyddande atmosfär.

— Med ett större utbud av metalldetektorer och röntgen så når vi även dem som använder sig av andra typer av paketeringssätt.

Under en övergångsperiod kommer Safenic AB administreras via Proreg Control AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063