23948sdkhjf

Han blir spritjättens Sverigechef

Fabrice Audan blir ny vd för Pernod Ricard Sweden.
Fabrice Audan kommer samtidigt att behålla rollen som vd för Pernod Richard Northern Europe (tidigare Nordics & Baltics).

Han tillträdde idag, den 22 september, och ersätter därmed tidigare vd:n Isabelle Ducellier som spelade en viktig roll i samband med att Pernod Ricard köpte Vin & Sprit, inklusive varumärket Absolut vodka, 2008.

– Inom sin specifika bransch är Pernod Ricard ett speciellt och unikt företag. Efter Pernod Ricards förvärv av Vin & Sprit 2008 har ett gigantiskt arbete gjorts för att skapa en plattform för framtiden under ledning av tidigare VD Isabelle Ducellier. Jag ser fram emot att bygga vidare på denna plattform med offensiva satsningar på premiumisering, entreprenörsskap och ansvar tillsammans med alla medarbetare. Jag skulle också vilja ta tillfället i akt att tacka Isabelle Ducellier för hennes stora bidrag till framgången för Pernod Ricard Sweden under de senaste sju åren, säger Fabrice Audan.

Fabrice Auden har en lång bakgrund på det franska spritföretaget. Han utsågs till vice finansdirektör redan 1993 har sedan dess bland annat varit vd för Pernod Ricard i Japan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08