23948sdkhjf

Herrljunga släpper glögg på PET

Ska passa stora familjer, föreningar och skolklasser.
Från och med i år kommer det gå att köpa glögg på PET-falska.

Flaskan rymmer 90 centiliter och enligt Herrljunga är den tänkt att passa stora familjer, föreningar och skolklasser.

Med över hundraårig tradition som dryckesfabrikör och mer än 70 års erfarenhet av glöggtillverkning presenterar vi en glöggnyhet i en ny och unik förpackning. Det är en äkta svensk glögg med naturlig kryddsättning, tappad i engångs PET flaska om 90cl. Perfekt för den stora familjen, föreningar eller skolklasser.

I det smaksatta sortimentet är årets nyhet alkoholfri Blåbärsglögg. En familjevänlig smak som kan avnjutas upphettad eller över några isbitar! Du hittar även storfavoriten Äpple & Kanel samt fjolårets nyhet Svart Vinbär i sortimentet.

Till glöggen har vi tagit fram Herrljunga 1911 Glöggmix, en påse med en perfekt mix av skållade mandlar och söta solmogna russin. Herrljunga 1911 är perfekt till glöggprovningen, som gåva eller en smak till varje adventshelg.

– ”Vi är glada över att tillhandahålla en riktigt genuin svensk glögg. I Herrljunga 1911 Glögg, har vi använt all den kunskap som vi tillgodosett oss genom flera generationers glöggtillverkning. Vi är extra stolta över det breda och spännande sortiment som vi lanserar i år, och inte minst i vår nya glögg på PET”, berättar VD Johan Branmark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094