23948sdkhjf

City Gross i offensiv i Stor-Göteborg

Planerar ny butik i Kungsbacka. Vd:n: "Det är dags för oss att öka konkurrensen om matkunderna i Stor-Göteborg"
Efter flera år av förberedelser är det nu klart att City Gross tecknar avtal om att öppna en butik i Kungsbacka.

Etableringen är ett första steg i kedjans offensiv för att öka konkurrensen om matkunder i Stor-Göteborg.

Butiken byggs på fastigheten Hede 4:15 intill Hederondellen i norra Kungsbacka. Läget är attraktivt med närhet till bland annat annan dagligvaruhandel och Hede pendeltågstation.

– Det är dags för oss att öka konkurrensen om matkunderna i Stor-Göteborg och det känns oerhört bra att få göra det söderifrån med en ny fin butik i Kungsbacka. Vi vet att göteborgarna uppskattar god mat och räknar med att vårt starka kunderbjudande kommer att få ett bra mottagande, säger Johan Johnsson, vd för Bergendahls Food, i ett pressmeddelande.

Enligt vd:n kommer den nya butiken att ha en tydlig färskvaruprofil med bland annat ett mycket brett sortiment av svenskt butiksstyckat kött, bemannad disk för färsk fisk och skaldjur, manuell delikatessdisk, en stor avdelning för frukt och grönsaker samt ett eget bageri. Butiken kommer även att erbjuda matkassar för avhämtning i butik.

– Vi är underrepresenterade i Stor-Göteborg och ser det här som första steget i en offensiv där vi ökar vår närvaro genom såväl butiker som e-handel, säger Magnus Schön, etableringschef på Bergendahls.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.071