23948sdkhjf

Restaurangkedja får ny vd

O'Learys har hittat en ersättare till Wilhelm Vintilescu.
I november 2015 meddelade Wilhelm Vintilescu att han lämnar rollen som vd för O'Learys efter tretton år, för att i stället ta över ansvaret för restaurangkedjans internationella expansion.

Läs också: Restaurangkedjans vd avgår efter 13 år

Nu står det klart att Christian Bellander, som fungerat som tillförordnad vd sedan den 22 januari, har utsetts till vd för O’Learys Trademark.

— En omfattande rekryteringsprocess har genomförts och många mycket väl kvalificerade kandidater har intervjuats. Styrelsen har dock funnit att den bästa kandidaten redan fanns i företaget. Christian har medverkat till företagets starka utveckling i många år och har alla de nödvändiga kvalifikationer som behövs för att axla rollen som vd, säger Lars Edengréen, styrelseordförande O’Learys Trademark, i ett pressmeddelande.

Christian Bellander började på O’Learys Tradmark 2004. Under åren på O’Learys Trademark har han haft positioner som projektledare, driftschef och hade senast ansvar för kedjans löpande drift, byggnation av restauranger, produkt- och konceptutveckling.

— Att bli vd för O’Learys Trademark är en utmaning som jag antar med stolthet. Jag har stor respekt för allt det hårda arbete som har fört oss dit vi är idag och det roliga arbete som väntar. Det är många som bidragit till vår framgång under de första 27 åren och jag ser fram emot vår fortsatta resa, säger Christian Bellander.

Christian Bellander tillträder 1 maj, och lämnar samtidigt styrelseuppdrag för O’Learys räkning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078