23948sdkhjf

Coop samarbetar med kafékedja

Inleder poängväxling med Sveriges största franchisekedja inom cafébranschen.
Coop och Wayne's Coffee inleder samarbete som gör att Coop-medlemmar kan växla sina insamlade poäng mot varor hos kedjans alla caféer.

Wayne's Coffee är Sverige största franchisekedja inom kafébranschen, och den enda Krav-märkta kedjan. I och med samarbetet kan Coops 3,4 miljoner medlemmar använda sina poäng som de fått i samband med köp för att istället få värdekoder att använda på något av kedjans 91 caféer runtom i Sverige.

– Coop har ett unikt medlemsprogram och vi är väldigt glada över samarbetet. Vi är också två kedjor som båda är KRAV-märkta så vi delar värderingar om vikten av att ta ansvar för miljö och samhälle, säger Magnus Hammarling försäljningsansvarig på Wayne´s Coffee.

För 4 500 poäng kan Coop-medlemmar få en värdekod motsvarande 50 kronor och 9 000 poäng ger 100 kronor att fika för. Poäng samlas genom att handla med medlemskort på Coop, där varje krona motsvarar en poäng.

Samarbetet är ett i mängden av poängväxlingar hos andra företag som Coop bildat genom åren. Bland andra anslutna företag finns klädkedjan Brothers, onlinetjänsten SF Anytime och Tallink Silja.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11