23948sdkhjf

Nu levererar Hemköp

E-handelssatsningen tar nästa steg när Hemköp börjar leverera – men bara i Stockholm.
Cirka en och en halv månad efter lanseringen av kedjans färdigplanerade matkassar kommer nästa etapp: nu kan man även få plocka själv och få maten hemlevererad eller välja att hämta den i butik.

Läs också: Hemköp släpper matkassar

– Nu ger vi oss in i e-handelsmarknaden för mat på riktigt. Vi bygger vår lösning på hög transparens och erbjuder samma priser, kampanjer och sortiment som i våra fysiska butiker till riktigt bra leveranspriser – allt för att konsumenten ska vara vinnarna, säger Thomas Gäreskog, vd för Hemköp, i ett pressmeddelande.

Hemleveransen kostar 20 kr och upphämtningen 10 kr. Vill du få din mat samma dag får du punga ut med 30 kronor. Till en början erbjuds bara upphämtning och leverans i Stockholmsbutikerna vid Stäket, Torsplan och Djurgårdsstaden, vilket ska utökas senare i höst med ytterligare fem butiker i Stockholm och Göteborg.

– Vår ambition är att kunna erbjuda matglädje på nätet och genom att nu även erbjuda lösplock av mat så är vi ett steg närmare att sy ihop vårt totala digitala erbjudande med färdiga matkassar, lösplock och starka erbjudanden i fysisk butik. Allt detta för att vi ska vara kundens givna butik, oavsett om man vill handla online eller offline, säger Anna Åkesson, e-handelschef på Hemköp, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11