23948sdkhjf

Det blir nya smaken i Aladdin-asken

Mondelez presenterar ersättaren till 2014 års fläderblomspralin.
Till mångas förtret och glädje har Aladdin-asken många gånger bytt praliner sedan starten 1939 – mer än 50 praliner har gästspelat i julklassikern. Enligt omröstning på Aladdin-askens facebooksida är dock långvariga nougat- och tryffelpralinerna fortfarande i toppen, trots sällskap av många andra variationer.

För två år sedan presenterades de senaste nytillskotten hallonlakrits och fläderblom, men nu får den senare flytta på sig. I dess ställe dyker lime-pralinen upp, en mörk chokladpralin fylld med limecrème.

– Aladdin har en fantastisk historia och är en given del av det svenska julfirandet, mycket tack vare att vi ständigt utvecklat och förnyat innehållet i asken. I år är vi oerhört glada att kunna välkomna den nya Limepralinen, som med sin lena smak är det perfekta komplementet till långkörare som Gräddnougat och Nöttryffel, säger Sara Sjöholm, Brand Manager för Aladdin, i ett pressmeddelande.

Årets Aladdin-ask lanseras från och med nästa vecka (10 oktober) i handeln. Paradis-asken, som endast innehåller ljus choklad, kommer att fyllas med en motsvarande lime-pralin i ljus choklad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094