23948sdkhjf

Utbildar gröna entreprenörer för livsmedelsbranschen

Skillebyholms Trädgårdsutbildning startar yrkeshögskola med inriktning på entreprenörskap och branschutveckling av gröna näringar.
I över 40 år har Skillebyholms Trädgårdsutbildning i Järna utbildat trädgårdsmästare med bland annat ekologi och entreprenörsskap i fokus. Nu startar Skillebyholm en ny yrkesutbildning för att utbilda entreprenörer och chefer inom trädgård och primärproduktion.

Den ettåriga utbildningen går under namnet ”Entreprenör och företagare inom grön sektor” och inriktar sig på entreprenörskap och branschutveckling av gröna näringar. Det är framförallt entreprenörsskap och företagande som är i fokus, och utbildningen riktar sig mot de som redan arbetar inom de gröna näringarna, men siktar mot att vidareutvecklas eller starta eget företag.

Med utbildningen ska Skillebyholm kunna förse den gröna sektorn med produktionsledare, chefer och medarbetare med hållbarhetsfokus i hela ledet. På så sätt hoppas utbildningen kunna lägga en grund för ökad produktion av ekovaror och tjänster i landet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109