23948sdkhjf

Hemköp styr leveranserna mot Göteborg

E-handelssatsningen fortsätter med två butiker i Göteborgsområdet.
Hemköp har stadigt utökat sin e-handelssatsning de senaste månaderna och fortsätter med ännu en utrullning av butiker anknutna till projektet. Hittills är fem butiker i Stockholm anslutna till e-handeln, där kunder kan handla lösplock för att sedan hämta varorna i butik eller få dem hemlevererade.

Inom några veckor kommer även två butiker i Göteborgsområdet kunna erbjuda leverans av näthandlade Hemköps-varor, som använder sig av samma prissättning och sortiment på nätet som i butik. Från och med vecka 47 är Hemköp Stigbergstorget ansluten och från och med veda 49 är Hemköp Mölnlycke ansluten.

Enligt Hemköp är dessa sju butiker på två orter bara starten – under nästa år kommer fler butiker att erbjuda e-handel och på sikt även på fler orter än Stockholm och Göteborg

– Stockholm och Göteborg är enbart första stegen i vår utrullningsplan. Vi är väldigt nöjda över att Hemköps e-handel är så framgångsrik och arbetar nu för fullt för att säkra att så många som möjligt runt om i Sverige ska kunna beställa mat av Hemköp, säger Anna Åkesson, chef för e-handeln på Hemköp, i ett uttalande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.36