23948sdkhjf

Vin- och spritföretaget får stor amerikansk order

Skriver produktionsavtal för vodkamärken Råvo.
Cefour Wine & Beverage har genom dotterbolaget Götene Vin & Spritfabrik tecknat ett produktionsavtal med MNM Spirits Sweden och Palm Bay International för att producera vodkamärken Råvo, som ska lanseras i USA.

– Avtalet för Råvo är ett exklusivt produktionsavtal för Cefours dotterbolag Götene Vin & Spritfabrik och visar tydligt på styrkan i Götene Vin & Spritfabriks erbjudande som en "one stop shop"-lösning för vin- och spritproducenter samt utvecklare, säger Henrik Sundewall, vd för Cefour, i ett uttalande.

Den första ordern ligger på 250 000 flaskor á 750 milliliter och ska leveras i tid för lanseringen av märket i början av 2017. Framöver kan det även bli aktuellt för Götene att producera 1-liters och 1,75-litersflaskor.

I september i år förlorade Cefour ett produktionsavtal för ett annat vodkamärke – då handlade det om ett avtal med Constellation för produktion till varumärket Svedka. Det avtalet upphör vid årsskiftet.

Götene Vin & Spritfabrik var tidigare den klassiska producenten L.O. Smith, men bara några månader efter att Cefour köpte företaget tidigare i år såldes varumärket till The Absolut Company.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078