23948sdkhjf

Stor lagerorder från Martin & Servera

Smålandsbolaget inreder grossistens nya jättelager.
När Martin & Serveras nya lager på 36 000 kvadratmeter i Enköping skulle inredas, föll uppdraget till EAB, baserade i Smålandsstenar. De båda företagen har tidigare samarbetat vid bygget av Martin & Serveras största lagerbyggnad i Halmstad, som färdigställdes 2007.

Det nya lagret i Enköping är resultatet av en strukturell förändring för Martin & Servera, som i och med byggnationen slår ihop sina tidigare två lager i Västerås och Årsta till ett nytt, större lager. Enligt grossisten får man därför möjlighet till mer effektiva transporter till kunder i Mellansverige. Totalt handlar det om 37 000 pallplatser, varav 12 000 är i fryslager och 8 000 är i kyllager.

– Lagerinredningen är utrustad enligt dagens standard med genomskjutningsskydd, rasskydd och rejäla stolpskydd som tål deras tuffa hantering, säger Björn Jonsson, säljare och projektledare på EAB, och lägger till att Martin & Servera och EAB har liknande framtidstänk när det kommer till säkerhet och hållbarhet.

Enligt Anders Agerberg, projektledare på Martin & Servera var valet av EAB en del av ett långsiktigt perspektiv, då de samarbetat tidigare. En annan fördel var att inredningen i det nya lagret blir kompatibelt med tidigare system.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08