23948sdkhjf

Logistikföretaget laddar för Göteborg

Stort markköp bäddar för lagerexpansion.
Frode Laursen, ett av Nordens ledande logistikföretag gällande lösningar för dagligvaruhandeln, laddar för expansion i Göteborgsområdet. I och med ett köp av ett stort markområde i Stenkullen utanför Göteborg, finns det möjlighet att bygga ett 55 000 kvadratmeter stort logistiklager, något som det danska företaget ser som högaktuellt.

Enligt företaget har årets många nya kunder, tillsammans med ett utvecklat samarbete med nuvarande kunder, gjort att det behövs mer lagerplats framöver. Frode Laursens vd Anders Balle ser att läget nära både hamn och flygplats har goda förbindelser.

– Samtidigt betyder närheten till vårt existerande lager i Göteborg att de två platserna kan uppnå en hög grad av samordnad drift med en daglig ledare. Konkret sätter vi igång bygget av 15 000 kvadratmeter under 2017 till en ny kund, säger han i ett pressmeddelande.

Tidigare i år avslöjade företaget också planer på att bygga ett 70 000 kvadratmeter stort lager i Eskilstuna, som vid färdigställande ska husera 140 anställda.

Totalt har Frode Laursen en fordonsflotta på 550 lastbilar, över 2 000 anställda och cirka 450 000 kvadratmeter lager utspritt i Norden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094