23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Sushikedjan vill fördubbla restaurangerna

Vill gå från 29 till 70 inom de närmsta fyra åren – hoppas etablera sig i Norge.

Kedjan Sushi Yama, som grundades 2008, har i dag 29 restauranger i Sverige. Den största koncentrationen ligger i Stockholm där man har 15 restauranger, men framöver vill man utöka sin spridning i landet, skriver Fastighetsvärlden.

– Målet är att komma upp i 70 enheter till 2020 i Sverige. Utöver det är förhoppningen att nästa år ta steget in i Norge, säger Danny Barsoum, pr-chef för Sushi Yama, till Fastighetsvärlden.

Den senaste restaurangen öppnades i Jönköping i mitten av december förra året. Bland planerade projekt framöver syns ännu en restaurang i Jönköping, men även i cityterminalen i Stockholm – där ska man också satsa på ett rullband med sushi, ett så kallat kaitenband.

En av kedjans satsningar har varit att alla restauranger ska bli kontantfria, något man lyckades genomföra alldeles nyligen.

Läs också: Sushikedjan skippar kontanterna
BREAKING
{{ article.headline }}
0.063