23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Café- och bagerikedjan förstärker

Nu öppnar Stockholmsbaserade kedjan i nya lokaler.

Café- och bagerikedjan Bröd & Salt har sedan grundandet 2011 ökat rejält genom nyetableringar, en resa som fortsätter för den Stockholmsbaserade kedjan.

Nu öppnar man ytterligare ett café, vilket blir det nionde i raden, tillsammans med ytterligare ett stenugnsbageri. Etableringen blir vid turisttäta Skeppsbrokajen i Gamla stan i Stockholm.

– Det känns spännande att öppna Bröd & Salt på ett av stadens vackraste promenadstråk, där många turister och stockholmare passerar, säger Michel Mourad, vd för Bröd & Salt, i ett pressmeddelande.

Bageriet vid Skeppsbrokajen blir nu kedjans huvudbageri, vilket tidigare var beläget i Hammarby Sjöstad. Förutom försäljning i de egna caféerna levererar man även till kunder inom dagligvaruhandeln – som Ica och Hemköp, samt andra aktörer i form av Sabis, Starbucks, hotell och restauranger.

Kedjan, som framförallt satsar på laktosfria produkter, planerar att öppna på två ställen till under året.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078