23948sdkhjf

Godiva lanserar nytt i sitt sortiment av exklusiv belgisk choklad

Säljs lagom till jul.
Det belgiska chokladvarumärket Godiva har sedan 1926 tillverkat förstklassiga praliner och under året har Godiva etablerat sig som varumärke på den svenska marknaden. Nu lanseras ytterligare två chokladnyheter. Godivas chokladkakor kommer i ytterligare en smak – Jordgubb & rosépeppar, dessutom lanseras ”The Belgian Selection”, ett belgiskt chokladkonstverk där varje pralin är unik, förpackad i en pralinask.

Godiva började som en liten chokladateljé i Bryssel 1926. Chokladen från Godiva har tidigare bara gått att köpa från egna butiker i utlandet, den mest kända på Fifth Avenue i New York, men också på flygplatser runt om i världen. Sedan lanseringen i Sverige tidigare i år säljs utvalda produkter även i den svenska dagligvaruhandeln.

Nyheterna lanseras lagom till chokladens högtid – jul.

– Godivas choklad är omtyckt av människor världen över och populariteten har gjort att efterfrågan på fler smaker är hög. Det känns extra roligt att få lansera pralinasken inför juletider. Vi har sedan länge haft en tradition att ge bort en chokladask när vi blir hembjudna till nära och kära – och visst känns det lyxigare att ge en pralinask av utsökt kvalitet där alla kan hitta sin unika favorit, säger Jessika Höglund, marknadsansvarig på pladis, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.188