23948sdkhjf

Nu flyttar Paradiset in på NK

För nästan ett år sedan fick Ica lämna NKs saluhall efter att de båda parterna inte kom överens om driften. Nu är det dags för invigning av NKs nya saluhall där flera olika aktörer tar plats där Ica tidigare låg.

Johan Jureskog och Klas Ljungquist från AG Kötthandel driver köttdisken, fiskdisken bemannas av bröderna Nils och Erik Molinder och ostdisken av Vincent och Anna Lefèvre från Androuet. För basutbudet för livsmedel, frukt och grönt står Paradiset som då flyttar från sin city-butik på Regeringsgatan.

– Det ska bli superkul att öppna upp här, vi har gått en lång väg sedan vår cityetablering och det här känns som ett koncept som passar oss bra, säger Johannes Cullberg till Fri Köpenskap.

Johannes Cullberg tror på saluhallskonceptet och om fem veckor öppnar Paradiset även i Täby centrum där konceptet även där påminner om en saluhall.

Förutom Paradiset kommer saluhallen även att husera Danielle och Johan Lalins Dr Mat med sitt hälsosamma utbud samt Katarina och Håkan Milds glassföretag Lejonet & Björnen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093