23948sdkhjf

Paolos får extra säljskjuts

Evanoff group i strategiskt samarbete med säljbolag.

Evanoff group inleder ett strategiskt samarbete med sälj- och distributörsbolaget Movement. Evanoff group som utvecklar och investerar i mindre livsmedelsbolag, till exempel Taylors & Jones och Paolos, vill växla upp säljbearbetningen i butik.

– Vi är väldigt glada över att kunna växla upp vår säljbearbetning ytterligare. Det här strategiska samarbetet med Movement skapar optimala förutsättningar för fortsatt expansion, både för Movement och våra bolag inom Evanoff group. Vi kommer mångdubbla vår närvaro i butik och framför allt arbeta med dedikerad personal för varje kategori, säger Dani Evanoff, vd på Evanoff group.

Movement att ta över all säljbearbetning för Paolos och Taylors & Jones centralt listade sortiment hos Ica, Coop, Axfood och Bergendahls. Också framtida förvärv inom gruppen kommer att anförtros Movement. 
– 
Det känns fantastiskt roligt att med vår långa erfarenhet och djupa branschkunskap få vara med och stärka positionen på marknaden för omtyckta varumärken som Paolos och Taylors & Jones. Vi känner att Evanoff groups expansiva planer går hand i hand med vårt sätt att arbeta, säger Jennifer Friman, vd på Movement.

Evanoff groups egen direktförsäljning mot dagligvaruhandeln som berör artiklar som inte är centralt listade kommer inte att beröras av förändringen.

Har ni en egen säljorganisation som inte får något att göra?

– I och med samarbetet med Movement kommer de att representera Paolos och Taylors & Jones sortiment av centralt listade produkter ute i butik. Vi har inte sagt upp någon anställd personal i och med samarbetet, däremot har ett antal individer ur vår säljorganisation rekryterats över till Movement, säger Ken Nygren, marknads- och varumärkeschef på Evanoff group till Fri Köpenskap.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109