23948sdkhjf

Astrid och aporna tillbaka på hyllorna

Inleder samarbete med Movement.

Det vegetariska varumärket Astrid och aporna försattes i konkurs i mars i år men återuppstod senare då företaget Kale United gick in och köpte upp verksamheten och varumärket.

Sedan dess har Astrid och apornas produkter funnits i butikerna men från och med januari 2020 inleder Kale United och säljbolaget Movement ett nytt samarbete för att öka synligheten och tillgängligheten på den svenska marknaden.

– Kale United har letat efter den bästa partnern för att kunna bygga upp Skandinaviens första växtbaserade koncern och vi känner att vi har hittat helt rätt med Movement. Tillsammans kommer vi att erbjuda produkter som hjälper till att minska koldioxidavtrycket” säger Måns Ullerstam, CEO på Kale United i en kommentar.

– Det känns jätteroligt att starta samarbetet med Kale United. Växtbaserade produkter kommer att fortsätta utvecklas starkt på den svenska marknaden. Att få vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle med hållbar livsmedelskonsumtion känns både viktigt och inspirerande, säger Jennifer Friman, vd och koncernchef på Movement.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079