23948sdkhjf

Candy People rekryterar marknadschef i USA

Godistillverkaren Candy People med bas i Malmö har som ambition att sälja svenskt godis över hela världen och har som en del i den ambitionen nu rekryterat Valerie Wigardt som ny marknadschef för sitt amerikanska försäljningskontor Los Angeles.

Tidigare har Valerie Wigardt jobbat med Absolut Vodkas internationella marknad i både USA och Brasilien och har senast arbetat inom consumer electronics på Urbanista i Stockholm som Head of global marketing.

– För vår amerikanska marknad har vi valt att rekrytera från Sverige då vi vill ha någon som förstår den svenska godiskulturen samtidigt som det ska finnas en bakgrund inom marknadsföring. Vår resa i USA kommer vara som en startup resa då vi nu lägger ny energi på marknaden där, säger Jacob Youssef, vd på Candy People.

Candy People har funnits i USA i 7 år och har kontor både i Los Angeles och Dallas och deras största kunder är Ikea Wholefood/Amazon samt Trader Joe´s.

– Vårt mål är att bygga ett långvarigt varumärke på den amerikanska marknaden och vi kommer börja med att satsa på våra veganska och ekologiska Vegobrears. Inom hälsa ligger verkligen Los Angeles i framkant så det ska bli både kul och intressant att börja bygga upp varumärket här.” – Valerie Wigardt, marknadschef USA, Candy People i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.073