23948sdkhjf

Coca-Cola-vd ny vice ordförande på Livsmedelsföretagen

Sofie Eliasson Morsink, vd på Coca-Cola European Partners i Sverige, har på Livsmedelsföretagens förbundsstämma den 7 maj valts till vice styrelseordförande. Därmed ersätter hon Anna Malmhake, vd för The Absolut Company, som blir ordinarie ledamot. 

– Jag vill särskilt tacka Anna Malmhake för hennes tid som vice ordförande. Vi har haft ett jättebra samarbete och kompletterat varandra väl. Annas unika kvaliteter, kunskap och erfarenhet är enormt värdefulla och jag är tacksam att hon är kvar i styrelsen. Sofie Eliasson Morsink blir en fantastisk efterträdare, och jag ser fram emot att tillsammans med henne, styrelsen och kansliet fortsätta utveckla Livsmedelsföretagen till en organisation som gör så mycket nytta som möjligt för våra 800 medlemsföretag, säger Lars Appelqvist, ordförande för Livsmedelsföretagen och vd på Löfbergs Lila, i en kommentar.

Nya ledamöter som valdes under stämman, som hölls digitalt på grund av den rådande coronaepidemin, är även Noel Clarke, Unilever Norden, Jörgen Bergqvist, Fiskeriet Sverige, och Maria Edmundsson, Mobergarna. 

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078