23948sdkhjf

Energidryck tar järnvägen till kunderna

Logent och Scanlog har fått hedervärt uppdrag.

Logent och Scanlog kommer från och med nu att sköta transporter, inleverans, lagring, orderplock och utleverans av de två energidrycksmärkena Celsius och Fast. 

Godset kommer att forslas på järnväg från kontinenten till Logent logistikcenter i Hallsberg där det lagras och distribueras ut till törstiga kunder i Sverige. Scanlog ansvarar för transporterna och Logent för omlastningen från järnväg, lagring, orderplock och utleveranser.

– Vi är jätteglada och stolta att People’s Choice, som representerar de båda varumärkena, väljer Logent och vårt logistikcenter i Hallsberg för deras produkter i Sverige. Genom vårt samarbete med Scanlog, som ansvarar för transporterna, möjliggör vi denna typ av logistiklösningar, säger Michael Sköld, affärsutvecklingschef på Logent.

– Transporterna kommer att gå via vår multimodala tågpendel Scandinavian Rail Shuttle med dagliga avgångar från Europa och med ledtider jämförbara med direkta landsvägstransporter – men med betydligt mindre miljöpåverkan. I kombination med Logents terminal- och lagerlösning i Hallsberg och intelligent distribution ökar vi också den totala kostnadseffektiviteten dörr till dörr, säger Erdal Residovski, operativ chef hos Scanlog.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078