23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Paulig strukturerar om och satsar på växtbaserade protein

Paulig ska satsa på vegetariska protein och förstärker därför organisationen inom dotterbolaget Gold & Green Foods. Medgrundaren Maija Itkonen kommer att leda Gold & Green Food Tech and Innovations som chief innovation oofficer och Jyrki Karlsson utnämns till vd för Gold & Green Foods från och med den 1 september. 

Jyrki Karlsson har en lång karriär med seniora roller inom FMCG, detaljhandel och foodservice, samt ledande positioner inom växtbaserade produktverksamheter. Han har tidigare jobbat i Finland, Sverige, Storbritannien, Belgien och Baltikum.

– Jag är jätteglad över möjligheten att få ta plats i detta innovativa och banbrytande team, och ser fram emot att utveckla verksamheten med nya innovativa produkter på internationella marknader, säger Jyrki Karlsson i en kommentar.

Gold & Green Foods har framförallt gjort sig kända för sin produkt Pulled Oats.

På nytt jobb Se tema
BREAKING
{{ article.headline }}
0.095