23948sdkhjf

Paulig strukturerar om och satsar på växtbaserade protein

Paulig ska satsa på vegetariska protein och förstärker därför organisationen inom dotterbolaget Gold & Green Foods. Medgrundaren Maija Itkonen kommer att leda Gold & Green Food Tech and Innovations som chief innovation oofficer och Jyrki Karlsson utnämns till vd för Gold & Green Foods från och med den 1 september. 

Jyrki Karlsson har en lång karriär med seniora roller inom FMCG, detaljhandel och foodservice, samt ledande positioner inom växtbaserade produktverksamheter. Han har tidigare jobbat i Finland, Sverige, Storbritannien, Belgien och Baltikum.

– Jag är jätteglad över möjligheten att få ta plats i detta innovativa och banbrytande team, och ser fram emot att utveckla verksamheten med nya innovativa produkter på internationella marknader, säger Jyrki Karlsson i en kommentar.

Gold & Green Foods har framförallt gjort sig kända för sin produkt Pulled Oats.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
De blir först med svenska ekologiska bönor på burk
Stacky’s tar in kapital
Picadeli är på väg tillbaka – med mer digitaliserad salladsbar
FTI avvecklas: Nytt bolag ska möta framtidens krav på producentansvar
Så klarade Skåne-Möllan prisökningarna
Utmanande kvartal för Midsona
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
RS & FastFood
Packnet

Sänd till en kollega

0.109