23948sdkhjf

Nestléföretag flyttar in hos Postnord

Hund- och kattmat flyttar till nytt lager och sysselsätter 25 personer.

Nestlé purina, som tillverkar hund- och kattmat, utökar nu sitt samarbete med Postnord och hyr in sig i deras nya tredjepartslogistiklager vid Landvetter.

– Det känns fantastiskt att ha fått möjligheten att flytta in i ett helt nybyggt lager. Tillsammans med Postnords duktiga personal i Göteborg finns nu alla förutsättningar på plats för att skapa en riktigt bra logistiklösning för våra produkter, säger Christer Lindberg, chef över nordiska varuförsörjningskedjor på Nestlé purina.

Uppdraget omfattar tjänster inom transport, lagring och plock, kräver närmare 10 000 kvadratmeter och sysselsätter cirka 25 personer. Nestlé purina kommer dessutom att använda Postnord TPL:s IT-stöd för att styra och övervaka flödet.

– Den största utmaningen har varit att få den nya fastigheten klar i tid med hänsyn till flyttprocessen. Vi har tillsammans med Nestlé purina gjort en detaljerad flytt- och driftsplanering som har fallit mycket väl ut utan några störningar för kunderna, säger Mårten Koshko, affärsutvecklingschef, Göteborg, Postnord TPL.

Hund- och kattmaten säljs primärt i butik på den svenska, norska och danska marknaden, men här finns även specialprodukter som säljs hos veterinärer. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.105