23948sdkhjf

Löfbergs vd går till HK Scan

Lars Appelqvist, vd på Löfbergs, har valt att lämna företaget för att i stället tillträda som executive vice president för HK Scan i Sverige. Lars Appelqvist har jobbat för Löfbergs de senaste 22 åren, varav 12 av dem som vd.

– Det är blandade känslor såklart. Jag är oerhört tacksam för att jag fått möjlighet att leda företaget under så lång tid och för det förtroende som familjen Löfberg visat mig genom åren. Löfbergs kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, säger Lars Appelqvist i en kommentar.

Lars Appelqvist kommer att vara kvar på Löfbergs tills årsskiftet och fram tills dess kommer företaget att söka efter hans efterträdare.

– Lars har gjort ett fantastiskt jobb, och har varit mycket uppskattad av både medarbetare och oss ägare. Jag är glad att han är kvar under hösten och är med och slutför vårt strategiarbete som lägger grunden för en positiv framtid för Löfbergs, säger Kathrine Löfberg, styrelseordförande i Löfbergs.

HK Scans koncern-vd Tero Hemmilä ser fram emot att jobba ihop med Lars Appelqvist med att implementera HK Scans fastställda strategi i Sverige.

– Sverige är en nyckelmarknad för oss och jag är övertygad om att under Lars Appelqvists ledarskap kommer vi att kunna utveckla vår verksamhet i Sverige i linje med vår strategi.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125