23948sdkhjf

Nybergs Deli värvar kommersiell chef från Arla

Mikael Ottestig lämnar bondeägda Arla för familjeföretaget Nybergs Deli. Ottestig gjorde sin sista arbetsdag som försäljningsdirektör för Foodservice i förra veckan och har redan tillträtt sin nya tjänst som kommersiell chef hos Nybergs Deli.

”Sju år har passerat. Jag är verkligen glad att jag haft möjlighet att få jobba i en fantastiskt fin organisation. Jag kommer definitivt att sakna er alla och Arla, samtidigt som ser jag fram emot min nya utmaning och starten av en ny fas av min karriär”, skriver Ottestig på sin Linkedin.

Mikael Ottestig har tidigare även haft försäljningsansvar hos Lantmännen och Coca-Cola. Hos Nybergs Deli ska Mikael Ottestig fokusera både på sälj och marknad.

Familjeföretaget, som är specialist på fläskkött och har anor från 1927, bygger just nu en helt ny specialanpassad fabrik i Jordbro, söder om Stockholm.

– Vi är jätteglada att ha Mikael med oss ombord och ser fram emot ett långsiktigt och spännande samarbete. Med hans breda och gedigna erfarenhet är vi övertygade om att han kommer vara en nyckelperson i vår fortsatta framgångsresa, kommenterar Nybergs Delis vd, Joakim Ineaus. 

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078