23948sdkhjf

Wellibites växer – anställer och tar in nya delägare

Wellibites är företaget som på kort tid lyckats ta sitt veganska och sockerfria godis från ett hemmaprojekt till lansering i dagligvaruhandeln och apotek över hela landet samt i Norge.

Prognosen för helåret 2020 pekar på en försäljningsökning med 400 procent och i jämförelse med augusti i fjol är ökningen 1000 procent, något som bland annat, enligt Wellibites själva, går att koppla till en lyckad lansering av den nya produkten "extra salt saltlakrtits" under sommaren.

Framgången innebär att Wellibites nu passat på att anställa flera medarbetare för att kunna ge grundare och vd Sara Serray tid att ägna sig åt produktutveckling. Företaget har även inlett ett samarbete med Salessupport för  förbättrad försäljning i butik, anlitat kommunikationsbyrån The Bond samt tagit in nya delägare i form av Sjöson.

– För mig var Sjöson helt rätt val när jag sökte investerare. De har strategisk kunskap, erfarenhet och förstår branschen samtidigt som de har sunda värderingar när det gäller bolagsbyggande, säger Sara Serray i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094