23948sdkhjf

Kiviks Musteri stärker upp styrelsen

Kiviks Musteri har valt in två nya ledamöter i sin styrelse, Sofia Hyléen Toresseon och Mats Hallkvist, båda med lång erfarenhet inom livsmedelsbranschen.

Sofia Hyléen Toresson har har haft ledande roller inom  bland anant Nestlé, Zoégas Kaffe, Pärsons, Findus och har senast varit vd för HKScan Sverige.

– Att som styrelseledamot få bidra till att stärka och utveckla Kiviks Musteri känns både rafflande och roligt. Kiviks Musteri är ett fantastiskt bolag fyllt av kompetenta, modiga och företagsamma medarbetare, präglat i själ och smak av det vackra, naturliga, goda och levande Österlen, säger hon i en kommentar.

Mats Hallkvist har tidigare haft ledande befattningar inom flera olika branscher, bland annat inom Pågengruppen, Malaco/Leaf, Ikea och Allers Förlag.

– Kiviks Musteri är ett traditionsrikt familjeföretag med kunniga medarbetare, ett urstarkt varumärke, imponerande sortiment och gränslösa möjligheter att utvecklas vidare. Det är en stor förmån att få bli ledamot och jag ser med glädje och nyfikenhet fram emot att kunna bidra i styrelsearbetet på Kiviks Musteri, säger Mats Hallkvist.

Vid årsstämman valde även Tomas Wistrand att efter 15 års arbete att lämna styrelsen.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078