23948sdkhjf

Hon blir Menigos första kommersiella direktör

Menigo slår ihop försäljning med marknad och kommunikation. Den nuvarande marknads- och kommunikationsdirektören Nina Wahlgren Gill blir chef för den nya funktionen. Hon tillträder som kommersiell direktör den 1 november.

– Menigo har varit på en tillväxt- och förändringsresa under de fyra år jag har varit i bolaget. När nu branschen står inför den tuffaste utmaningen som den kanske någonsin har sett känns det otroligt inspirerande att veta att vi har byggt för framtiden och kan gå än mer samlat till marknaden med våra erbjudanden, säger Nina Wahlgren Gill.

Med försäljning och marknad under samma organisationstak är tanken att det ska leda till en bättre samordning mellan det fysiska och digitala kunderbjudandet.

– Marknaden är i ständig förändring där den digitala utvecklingen går snabbt och vi ser att fler och fler kunder väljer att lägga sina beställningar online. Vi har en fortsatt tro på kraften i det fysiska mötet och vill med förändringen gå till marknaden på ett mer strukturerat sätt oavsett kanal, säger Jonas Köhler, vd Menigo.

Menigo levererar utrustning, mat och dryck till restauranger, servicehandel och storkök.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094