23948sdkhjf

Ny vd på Pändy Foods

Nuvarande marknadschef på Pändy Foods, Ebba Dahlström, kommer att med omedelbar verkan ta över som vd på bolaget. Därmed ersätter hon Simon Petrén som framöver kommer att axla rollen som vd för Bayn Group som i början av året förvärvade Pändy Foods.

Ebba Dahlström har varit marknadschef på Pändy Foods sedan våren 2020 men har innan även erfarenhet från modebranschen där hon jobbat för bland annat H&M och NA-KD. Fokus för Ebba Dahlström har hittills legat på utvecklingen av online-försäljningen och kommer även att vara det när hon nu tar över som vd.

– Vi har haft en fantastisk utveckling och resa sen lanseringen av vår egen e-handel, både när det kommer till att skapa tillväxt, men framförallt när det kommer till att lyfta varumärket och dess kännedom. Under nästa år kommer vi att fortsätta att växa i Sverige men även satsa på att ta större plats internationellt. Det är en ära att ta vid och ska bli otroligt spännande och kul att axla den nya rollen och ta ett helhetsgrepp om online-försäljning för koncernens egna varumärken, säger Ebba Dahlström i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125