23948sdkhjf

En svensk whisky i Paris – Mackmyra etablerar lager

Den svenska whiskytillverkaren Mackmyra har etablerat ett samarbete med franska Maison Ferrand om mognadslager och upplevelsecenter i Paris. 

Mackmyra har idag liknande satellitlager i Smögen, Lofsdalen, Fjäderholmarna och på godset Gut Basthorst utanför Hamburg i Tyskland där fatägare kan vara med och välja sitt recept och fattyp och följa utvecklingen av sina 30-liters reservefat.

– En viktig del i den fortsatta tillväxtresan för Mackmyra är fler etableringar på unika och spännande platser i samarbete med relevanta aktörer såsom hotell, barer och andra upplevelseaktörer. Med sådana partners kan vi skapa synergier tillsammans och fantastiska upplevelser för våra konsumenter. Genom den här satsningen i Paris når Mackmyra en ny nivå i vårt erbjudande av en whiskyupplevelse i världsklass även på den internationella arenan, säger Johan Larsson, vd för Mackmyra Svensk Whisky.

Lagret utgörs av en ombyggd och minutiöst renoverad pråm som ligger förtöjd vid en kaj i Seine och är världens första flytande lagringsplats för whisky.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078