23948sdkhjf

E-handelsgrossisten Out of Home flyttar in hos Bring Frigo

E-handelsgrossisten Out of Home som levererar livsmedel i torr, kyld och fryst kedja, flyttar sitt sortiment till Bring Frigos distributionscenter Ljusekulla i Helsingborg. Terminal- och lagerbyggnaden är anpassad till aktörer som vill ha en ökad samkörning och lagerplock från olika producenter. Bring Frigos nya housing-koncept innebär att livsmedel som kräver olika temperaturzoner kommer att kunna hanteras under ett och samma tak.

– Genom flytten blir vi ännu snabbare, mer flexibla, ännu mer konkurrenskraftiga med en ökad skalbarhet. Även senare stopptider, helg och samma-dag leveranser, lokala lager och cross-docking är exempel på möjligheter som öppnar sig genom flytten säger Jacob Hillestad, vd på outofhome.se

– Då vi kommer att utgå direkt ifrån distributionscentret innebär det att vi minskar behovet av inhämtningar för vidare distribution ut i landet. Något som innebär stora besparingar på våra fraktkostnader och därmed en markant bättre lönsamhet från dag ett, säger Jacob Hillestad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094