23948sdkhjf

Generationsskifte på popcornföretaget

Familjeföretaget Sundlings som sedan 1990 levererat popcorn- och snacks till svenska biografer och arenor byter vd. Nuvarande vice vd Emma Sundling Bustad tar över rollen från pappa Per Sundling som varit vd för Sundlings sedan företagets start.

– Det känns inspirerande att få förtroendet att driva familjeföretaget vidare. Jag är stolt över det Sundlings lyckats bygga upp under trettio år och det är från den stabila grund vi ska fortsätta skapa värde för våra kunder och utveckla popcorn- och snacksmarknaden, säger Emma Sundling i en kommentar.

Emma Sundling har innehaft olika befattningar utanför familjeföretaget inom främst dagligvaruhandeln men återvände som inköpschef och vice vd för Sundlings för sex år sedan. Per Sundling kommer att fortsätta i bolaget som arbetande styrelseordförande.

– Emma har ett outtröttligt engagemang för vårt bolag, våra kunder och samarbetspartners. Vi är nära att vara igenom en tuff period för hela vår bransch men när vi äntligen kan återgå till det normala kommer hon förverkliga den strategi vi stakat ut för att säkra Sundlings fortsatta tillväxt, säger han i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078