23948sdkhjf

Martin & Servera i ny stor affär

Martin & Servera-gruppen har slutit avtal med Nordens ledande leverantör av it-tjänster.

Restaurang- och storköksgrossisten Martin & Servera har valt Iver som ny leverantör av it. Avtalet, som är värt omkring 85 miljoner kronor sträcker sig över en femårsperiod. I avtalet ingår det att Iver bland annat ska leverera infrastrukturlösning, cybersäkerhetstjänster, arbetsplatstjänster och managering av publika molntjänster.

I vår upphandling sökte vi efter en leverantör med bred erfarenhet och stor vana av en nordisk IT-leverans. Under processen blev det tydligt att Iver är rätt partner för oss och vi ser fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt partnerskap, säger Erik Ericson, drift- & teknikchef på Martin & Servera, i en kommentar.

Den nordiska leverantören av it-tjänster har sitt säte i Stockholm, och omsätter omkring 2,8 miljarder kronor. Företaget har nära 1 500 anställda fördelade på den 25 kontoren i världen.

Vi har under upphandlingen fokuserat på att ta fram ett förslag som uppfyller de höga krav som Martin & Servera har på informationssäkerhet, kostnadseffektivitet och automation för att kunna stötta dem i deras fortsatta digitala transformation. Vi är stolta över att få Martin & Serveras förtroende och ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete, säger Carl-Magnus Månsson, vd på Iver.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ökad produktion och stillastående lönsamhet i livsmedelssektorn
Ökad försäljning för bryggerierna
Morotsproducenten lägger ner verksamheten efter nära 100 år
Lidl i samarbete med 50 leverantörer: Sänker och låser priser på ett hundratal produkter
Här bygger Agtira sin nästa anläggning för 285 miljoner
Gryningsräd mot energidrycksjätte
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
RS & FastFood
Packnet

Sänd till en kollega

0.125