23948sdkhjf

Martin & Servera i ny stor affär

Martin & Servera-gruppen har slutit avtal med Nordens ledande leverantör av it-tjänster.

Restaurang- och storköksgrossisten Martin & Servera har valt Iver som ny leverantör av it. Avtalet, som är värt omkring 85 miljoner kronor sträcker sig över en femårsperiod. I avtalet ingår det att Iver bland annat ska leverera infrastrukturlösning, cybersäkerhetstjänster, arbetsplatstjänster och managering av publika molntjänster.

I vår upphandling sökte vi efter en leverantör med bred erfarenhet och stor vana av en nordisk IT-leverans. Under processen blev det tydligt att Iver är rätt partner för oss och vi ser fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt partnerskap, säger Erik Ericson, drift- & teknikchef på Martin & Servera, i en kommentar.

Den nordiska leverantören av it-tjänster har sitt säte i Stockholm, och omsätter omkring 2,8 miljarder kronor. Företaget har nära 1 500 anställda fördelade på den 25 kontoren i världen.

Vi har under upphandlingen fokuserat på att ta fram ett förslag som uppfyller de höga krav som Martin & Servera har på informationssäkerhet, kostnadseffektivitet och automation för att kunna stötta dem i deras fortsatta digitala transformation. Vi är stolta över att få Martin & Serveras förtroende och ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete, säger Carl-Magnus Månsson, vd på Iver.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109