23948sdkhjf

Kunglig invigning av Polarbröds bageri

Kronprinsessan invigde det nybyggda bageriet i Älvsbyn.

Polarbröds bageri i Älvsbyn totalförstördes i en brand i augusti 2020. Sedan dess har arbetet pågått med att uppföra en ny anläggning som nu under formella former invigdes av kronprinsessan Victoria.

Bageriet har varit i full produktion sedan i februari men nu var det dags för en formell invigning där kronprinsessan Victoria avtäckte Polarbröds entréskylt. Entréskylten var dessutom det enda som klarade sig ur branden och har på så viss blivit till en symbol för företagets återkomst.

– Nu är vi är äntligen tillbaka. Det känns helt fantastiskt. Vi är ett familjeföretag med rötter i Älvsbyn sedan 1879. Därför är den här dagen och platsen så viktig för oss. Vi vill se bygden växa och bidra till att människor kan välja att stanna kvar eller flytta hit för att leva och utvecklas här, säger Karin Bodin, koncern-vd för Polarbröd i en kommentar.

Förutom kronprinsessan Victoria deltog var även Prins Daniel, Polarbröds företagsledning och medarbetare, Norrbottens tf Länsråd Katarina Ljunggren, representanter från kommunen, det lokala näringslivet samt Polarbröds kunder och partners närvarande under invigningen.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.126