23948sdkhjf

Här öppnar Elvenite kontor

Elvenite som erbjuder digitala lösningar till livsmedelsindustrin har idag sitt huvudkontor i Karlstad men vill växa på annan ort och etablerar därför ett nytt kontor i Göteborg. Där är också planen att foodtech-bolaget ska rekrytera fler medarbetare.

Redan i oktober förra året hade Elvenite, som är en del av av CombinedX, satt igång processen för att rekrytera fler medarbetare för en vidare expansion.

– Vi är mitt uppe i en stor omställning där alla företag behöver agera och nyttja den digitala transformationen för att på bästa sätt skapa en hållbar framtid för sin organisation, sina kunder och sina anställda. Vi tror att detta bäst sker genom att agera här och nu utifrån respektive kunds förutsättningar. Därför är det extremt viktigt att alla våra anställda drivs av att förstå kunden, dess verksamhet, utmaningar och mål för att på bästa sätt kunna utmana och leda dem mot sina mål med hjälp av teknik. Det känns fantastiskt roligt att vi nu har flera nya “Elveniter” i Göteborg, säger Mathias Dyberg, vd i Elvenite i en kommentar.

Det nya kontoret som är i samma lokaler som ett av syskonbolagen inom CombinedX finns på Första Långgatan 18.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Lantmännen säljer sin del i Foodhills
Greenfood goes bananas
Kai Gyllström går från Arla till Atria
Vrigstads ostar lever vidare hos Gäsene
Veg of Lund påbörjar produktion i Tyskland
EU:s nya förpackningslagstiftning offentliggjord
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
RS & FastFood
Packnet

Sänd till en kollega

0.11