Mindre manuellt arbete - fler flaskor på hyllan
Spendrups har växt mycket de senaste åren och har nu ett utvecklingsarbete att göra. I samarbete med Enfo tar de nu ett krafttag för att utveckla sin underhållsverksamhet.

På Spendrups anläggningar produceras dricka på löpande band. Genom att utveckla underhållsverksamheten är ambitionen att fler flaskor ska stå på hyllan. Foto: Spendrups
På Spendrups anläggningar tillverkas det läsk, kolsyrat vatten och öl varje dag, året runt. Som svar på digitaliseringen och bolagets ökade tillväxt så genomför Spendrups ett omfattande utvecklingsprojekt kring deras underhållsverksamhet. Nuvarande systemstöd ska bytas ut för bättre styrning och resurshantering. Projektet ska leda till ett standard...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Food Supply SE och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer