23948sdkhjf

Robin Delselius årets bageriföretagare

Driven och orädd bagarson som trots bistra tider lyckats dubbla omsättningen för Robin Delselius bageri.

Årets företagare i bageribranschen är Robin Delselius som driver egna bagerier på flera platser i Stockholm. Utmärkelsen delades i helgen ut under bagerimässan på Högbo Bruk utanför Sandviken. 

Robin Delselius är en tredje generationens bagarson från en familj med över 30 års erfarenhet av bagerier. Hans morfar Jan Delselius började som konditor och bagare på NK  och blev senare chefskonditor där. 

Robin Delselius öppnade sitt första egna bageri på Södermalm 2016. Nu finns hans växande företag även i Nacka (Sickla och Kvarnholmen) Gamla Enskede och på Värmdö (Grisslinge och Stavsnäs).

Utmärkelsen Årets företagare i bageribranschen går till en företagsledare som skickligt lyckats skapa stabilitet, lönsamhet, tillväxt och värde för sitt bageri eller konditor, eller den som gjort något som sticker ut och kan inspirera kollegor i branschen.

Så här lyder juryns motivering:

Ett enormt engagemang kombineras med en passion för både bageriet, personalen och i samhällsfrågor. Årets vinnare är en driven och orädd företagare som kontinuerligt utmanar och utvecklar sin verksamhet. Familjetraditionen förs vidare i en modern tappning. Trots tuffa tider för branschen har han mer än fördubblat omsättningen de senaste tre åren och lyckats behålla den småskaliga känslan.

På andra plats kom Torbjörn Ullsten som driver Mjälloms Tunnbröd i Ullånger och på tredje plats Gustav Fagerman, Mattias Dröschmeister, Anders Hedberg som driver Artisan Bread i Karlstad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ica-handlaren startade hydroponisk odling – levererar nu till flera butiker
Lantmännen säljer sin del i Foodhills
Greenfood goes bananas
Kai Gyllström går från Arla till Atria
Vrigstads ostar lever vidare hos Gäsene
Veg of Lund påbörjar produktion i Tyskland
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
RS & FastFood
Packnet

Sänd till en kollega

0.11