Svenska Mycorena har inlett ett forskningssamarbete med österrikiska Revo Foods för att utforska möjligheterna att 3D-printa alternativ till sjömat med Mycorenas egenutvecklade mykoprotein promyc.
Fördelen med 3D-printing kontra traditionella produktionsmetoder som formsprutning eller extrudering är att det går att skapa mer komplexa produkter med...
Mycorena ger sig på 3D-printing av vegansk fisk- och skaldjur
Inleder forskningssamarbete med österrikiskt bolag.
2
Bilder
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/74598800.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=1920&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=1079&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=1&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=371&accessToken=15f865f030f5d4c88ef06edb8f33d74aec77a8039332475a7356abe5f14ac7ba)
Mycorena och Revo Foods vill 3D-printa alternativ till sjömat med mykoprotein som bas. Foto: Mycorena
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration