23948sdkhjf

Mjälloms Tunnbröd certifierade - ännu ett steg i företagets tillväxtstrategi

Mjälloms Tunnbröd arbetar aktivt för att ge konsumenten säkra livsmedel och har nu certifierat sig för att förmedla tunnbrödets nivå. Certifieringen är enligt Svenskt Sigills standard IP Livsmedel, vilket också gör dem mer attraktiva på marknaden.
Landets äldsta tunnbrödsbageri, Mjälloms Tunnbröd, är nu certifierade enligt Svenskt Sigills standard IP Livsmedel. Revisionen genomfördes i somras som en åtgärd för att förmedla produkternas nivå på säkra livsmedel.

-Vi är glada över vår certifiering och den kommer nu att förmedla vår kvalitetsnivå på ett tydligare sätt och det är ett gott bevis för allas insatser i bageriet, säger Ethel Ullsten i ett pressmeddelande.

Certifieringen enligt Svenskt Sigills standard IP Livsmedel är ännu ett steg i företagets tillväxtstrategi, vilket gör dem mer attraktiva på marknaden.

-Certifieringen kommer lägligt nu vid vårt dekorbyte och stärker vårt varumärke ytterligare, vilket dessutom kommer att ge oss många fler möjligheter ute på marknaden, säger Torbjörn Ullsten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.347