23948sdkhjf

Hydroscand öppnar Hose Production Centre i Nanjing, Kina

Hydroscand startade sitt första Production Centre i Örebro i början av 2000-talet. Idag har Hydroscand nio Production Centre världen över och öppnar nu i Nanjing i Kina.
Production Centre är ett unikt koncept för att producera och leverera stora volymer av slang- och rörmontage. Produktionsprocessen bygger på ”Lean Production” med kvalitet och effektivitet som hörnstenar, som garanterar kundens högt ställda krav på slutprodukten. Konceptet är kostnadseffektivt då det är moduluppbyggt vilket gör att etablering, anpassning och utbildning av personal går väldigt fort. Produktionen sker alltid i närhet till kunden, vilket höjer servicegraden och ger logistiska fördelar.

Hydroscand AB är sedan många år leverantör av slang och ledningskomponenter till Atlas Copcos fabrik i Örebro. Atlas Copco etablerade sig i Nanjing, Kina, för drygt sju år sedan och har eftersökt en lokal leverantör som kan leva upp till de högt ställda kraven på kvalitet och leveransprecision.

Jonas Sandberg, General Manager på Hose Production Centre i Nanjing:

- Den 2 maj levererade vi de allra första slangarna från vårt nya Production Centre till Atlas Copco. Våra montörer har utbildats av personal från Örebro i Sverige och i slutet av april började vi med produktionen. Det är även flera andra företag som har hört av sig som vill lägga sin produktion hos oss, vilket är väldigt roligt.

På Hydroscand Hose Production Centre i Nanjing arbetar sju personer på kontoret och åtta personer i produktionen. Lokalen inrymmer produktionsyta och lager på 2100 kvm och kontoret är ca 600 kvm och ligger i ett industriområde 2,5 mil sydväst om stadskärnan i Nanjing.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094