23948sdkhjf

Ello i Lammhult och Movement Sales Partner inleder samarbete

Företagen inleder samarbete på den Svenska dagligvarumarknaden och hoppas kunna förstärka positionerna inom deras charksegment
Ello i Lammhult AB och Movement Sales Partner AB inleder fr.o.m. den 22/10 2012 ett samarbete på den Svenska dagligvarumarknaden. Uppdraget för Movement Sales Partner omfattar att sköta fältsäljbearbetningen på Dagligvarumarknaden i Sverige. Övriga funktioner som distribution, KAM-ansvar etc. utförs genom Ello i Lammhults egen organisation.

- Med Movement Sales Partner som vårt nya ansikte utåt så får vi förstärkta muskler med en större bredd samt besöksfrekvens än tidigare. Vi hoppas med Movement Sales Partner att ytterligare förstärka positionerna inom vårt charksegment, säger, Kent Andersson, VD på Ello i Lammhult i ett pressmeddelande.

- Vi hälsar Ello i Lammhult varmt välkomna till Movement Sales Partner och till vår dvh-säljportfölj inom ”Färskt&Fryst”. Ello i Lammhult är en charkleverantör som har utvecklat sig på ett mycket spännande sätt under senare år och sortimentsmässigt har de en stark position inom framförallt isterband och sylta. Vår uppgift blir att skapa ytterligare tillväxt och säkra fortsatt framgång genom ett effektivt säljarbete säger, Per Ericsson, VD på Movement Sales Partner AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11