23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Bageri som trotsar konjunkturen

Förra året tog tre kollegor över ett konkursdrabbat bageri i Åmål, nu expanderar de och ska öppna ett kafé

För ett år sedan tog Mikael Schützer, Inger Andersson och Anna Mossberg konkursdrabbade Mårten Bagare i Åmål, verksamheten har sedan dess utvecklas starkt och på söndag öppnar de upp ett kafé, skriver P4 Väst.

– Vi tar över Wienerkonditoriet i Åmål. Nu på skyltsöndagen öppnar vi och det kommer att bli fantastiskt kul, säger Mikael Schützer som är en av delägarna i artikeln.

Våga satsa

– Om man känner att man har idéerna och att man vågar då bör man satsa. Bageribranschen är tuff och vi visste inte hur det skulle gå men alternativet var kanske att bli arbetslös. Det ville vi inte. Det handlar om att våga och finns idéerna är det bara att försöka, säger Mikael Schützer.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062