23948sdkhjf

Melitta förlänger sitt kontrakt med DHL

Melitta förlänger sitt avtal med DHL Supply Chain i ytterligare 3 år. DHLs lageranläggning i Klippan är särskilt anpassat för produkter inom dagligvaruhandel och fackhandel, cirka 24.000 orders per år skickas åt Melitta.
Melitta Scandinavia är den största leverantören av kaffefilter, kaffemaksiner, dammsugarpåsar och dammsugartillbehör i Sverige med varumärken som Melitta, Swirl och Medisana. Företaget har haft sitt Skandinavien-lager hos DHL Supply Chain i Klippan sedan 1996, och väljer nu att förlänga detta kontrakt i ytterligare 3 år.

Förutom traditionell lagerhantering med plock och paketering, så kommer DHL Supply Chain även sköta mervärdestjänster såsom co-packing, re-packing och ettiketering.

- Vi har haft ett långt samarbete med DHL i Klippan och vår ambition har hela tiden varit att stärka det ytterligare för att på så sätt få möjligheten att effektivisera processerna både för oss och för DHL meddelar Stavros Papadopoulos, Head of Finance, Controlling & Administration i ett pressmeddelande. Dessa processer är idag väl genomarbetade vilket är otroligt viktigt samt tar lång tid att bygga upp fortsätter han.

Den goda kvalitén som DHL Supply Chain kan tillhandahålla samt att DHL kan tillhandahålla både lagerhantering, mervärdestjänster samt transporter gjorde att Melitta valde att förlänga kontraktet med DHL.

- Vi är jätteglada över att Melitta valt att förlänga sitt kontrakt med oss, speciellt eftersom vi har arbetat tillsammans med dem i många år och känner kunden väl säger Mikael Rosengren, Commercial Manager på DHL Supply Chain. Vår anläggning i Klippan har ett mycket bra geografiskt läge för hela den nordiska marknaden med närheten till Danmark, Finland och Norge. Vår anläggning är dessutom anpassad för snabbrörliga produkter vilket passar Melitta mycket bra fortsätter Mikael.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094