23948sdkhjf

Thomas Gäreskog ny vd för Hemköp

Thomas Gäreskog har utsetts till ny vd i Hemköp. Thomas har lång och bred erfarenhet från dagligvarubranschen. Han har varit anställd på Hemköp i två år, senast som försäljningschef.
Thomas Gäreskog har arbetat inom dagligvarubranschen sedan 1983. Han har bland annat varit butikschef i olika butiker i Uppsala och har en gedigen branschkunskap. Thomas Gäreskog har även haft ett flertal förtroendeuppdrag inom Ica.

- Vi har redan hunnit se prov på Thomas breda kompetens som bygger på stor erfarenhet i branschen och goda ledaregenskaper, säger Anders Strålman, vd och koncernchef Axfood i ett pressmeddelande.

- Det känns mycket inspirerande att få ta sig an vd-posten för Hemköp, säger Thomas Gäreskog. Jag kommer att fullfölja den strategi som lett till de senaste årens positiva utveckling.

Anders Strålman har sedan augusti i år varit tillförordnad vd för Hemköpskedjan tillsammans med sin befattning som vd och koncernchef för Axfood AB. Thomas Gäreskog tillträder omgående som vd på Hemköp och kommer att ingå i Axfoods bolagsledning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078