23948sdkhjf

MatHem.se nyanställer för att möta kraftig tillväxt

MatHem.se’s volymtillväxt har tilltagit ännu mer. Sista veckan i november sålde MatHem.se varor för ca 4,5 MSEK för att veckan innan ha legat på 3,7 MSEK, en veckoökning med 22%. Trots den starka tillväxten lyckas MatHem.se klara av volymtillväxten genom kontinuerliga nyanställningar.
Bland matbutikerna på nätet är MatHem.se, med en årsomsättningstakt som nu snabbt närmar sig 200 MSEK, det ledande företaget. För att möta den ökande efterfrågan anställer man i hög takt och bara under den senaste veckan har 20 nya plockare och 5 nya chaufförer anställts. Antalet personer som MatHem.se nu sysselsätter närmar sig 200 personer.

MatHem.se vann i förra veckan priset Guldmobilen för Årets mobila initiativ för sin mobilapp och kampanj med virtuella butiken i Stockholms tunnelbana och på centralstationerna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Tidigare under året har MatHem.se förvärvat både receptsajten Tasteline.com, och tagit över Netxtras verksamhet med lager i Stockholm.

- Nu tar det ordentligt fart med otrolig tillväxt inför julhandeln, säger MatHems grundare Tomas Kull i ett pressmeddelande. Vår personal gör ett otroligt jobb och vi är glada över att kunna anställa allt fler när andra företag måste säga upp personal. Roligast är dock att alla våra kunder är så nöjda med vår service och rekommenderar sina vänner att prova.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11