23948sdkhjf

Max öppnar på InfraCity

I dag, onsdag, är det dags för Max att öppna sin nya restaurang vid den växande företagsparken InfraCity i Upplands Väsby
Restaurangen, som är en del av Max pågående expansion i Stockholmsområdet, är den första i kommunen och skapar 50 nya arbetstillfällen.

– I takt med att InfraCity blir större växer behovet av bra restauranger. På Max älskar vi hamburgare och är glada att nu kunna erbjuda Sveriges godaste till de som arbetar där, bor i närheten eller passerar förbi, säger Richard Bergfors, vd, Max i ett pressmeddelande.

Den nya Maxrestaurangen vid InfraCity är belägen på Breddenvägen 1 och gästerna kan ta del av gratis wifi-uppkoppling är utrustad med expresskassor som möjliggör för gästerna att snabbt och smidigt lägga beställningar direkt till köket. Den finns 122 sittplatser, drive in och lekplatser för barnen. Den nya restaurangen har en ny effektiv värmepumpslösning och taket är täckt av sedum vilka båda innebär flera positiva miljöeffekter.

Miljö i fokus
- Vi letar ständigt efter förbättringsområden för att minska vår klimatpåverkan, inte minst när vi bygger nya restauranger. Sedumtaket är ett av flera exempel på resultatet av detta. Vi klimatmärker även hela vår meny och kompenserar till 100 procent för alla våra utsläpp hela vägen tillbaka till bondgården, säger Richard Bergfors, vd Max.
Läs mer om: MAX
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078